صفحه اصلي > اخبار
دوشنبه ٢٥ تير ١٣٩٧
پیوندهای مفید
اخبار > دستورالعمل اجرایی نحوه امتیاز دهی به فعالیت های تحقیقاتی دانشجویان پژوهشگر

دستورالعمل اجرایی نحوه امتیاز دهی به فعالیت های تحقیقاتی دانشجویان پژوهشگر

به اطلاع کلیه دانشجویان پژوهشگر میرساند دستورالعمل اجرایی نحوه امتیاز دهی به فعالیت های تحقیقاتی ابلاغ گردیده است .لازم به ذکر است دانشجویان تا تاریخ 5 تیر ماه می توانند مدارک و مستندات پژوهشی خود را به کمیته تحقیقات دانشجویی تحویل دهند. (آیین نامه و چک لیست مربوطه در سایت کمیته به آدرس www.src.uswr.ac.ir نیز قابل دسترس می باشد).دانشجویان همچنین می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به کمیته تحقیقات دانشجویی واقع در ساختمان فارابی طبقه دوم اتاق 207 مراجعه نمایند.

١١:٥٦ - چهارشنبه ٣٠ خرداد ١٣٩٧    /    عدد : ١٢٠٨٢    /    تعداد نمایش : ٦٧

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نام :
ايميل :
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:

خروج

اخبار حوزه پرستاری
 بازدید این صفحه : 34462
 کل بازدید : 1600245
صفحه اصلی دانشگاهمعاونت آموزشیمعاونت پژوهشیمعاونت درمانمعاونت فرهنگی و دانشجوییکتابخانه مرکزیتماس با دانشگاه

Copyright © 2009 U.S.W.R - All rights reserved .University of Social Welfare and Rehabilitation Sciences