چاپ        ارسال به دوست

آشنایی با غذاهای فراسودمند و تاثیر آن بر سلامتی

اداره تغذیه دانشگاه به مناسبت هفته سلامت و به منظور آشنایی با غذاهای فراسودمند و تاثیر آنها بر سلامتی پمفلت تهیه کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی روابط عمومی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، اداره تغذیه دانشگاه همزمان با هفته سلامت و به منظور ترویج رژیم غذایی سالم و پرهیز از مصرف غذاهای مضر و ناسالم اقدام به تهیه پمفلت کرده است. 

برای مطالعه بیشتر، فایل پمفلت را دانلود کنید.

 



دانلود فايل : غذاهای فراسومدمند.pdf ( 333KB )


٠٩:٠٦ - سه شنبه ٤ ارديبهشت ١٣٩٧    /    عدد : ١١٦٧٨    /    تعداد نمایش : ٢٤١٥


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج