چاپ        ارسال به دوست

به همت دفتر هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

نشست مجازی « نقش ولایت در جامعه » برگزار شد

   نشست مجازی هم اندیشی با موضوع « نقش ولایت در جامعه » روز دوشنبه به همت دفتر هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و با ارائه " محمد شجاعی " استاد حوزه و دانشگاه و مبلغ بین المللی برگزار شد.

   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، شجاعی در نشست مجازی نقش ولایت در جامعه ضمن تبریک عید غدیر، این عید را عیدا...اکبر و را بزرگترین نویدجامعه بشری دانست.

   وی اظهار داشت: نعمت خدا که نعمت قراردادن متخصص معصوم در جامعه است، در غدیر توسط پیامبر اکرم (ص) حاصل شد و اهمیت شناخت متخصص معصوم و به عبارتی ولایت پیش برنده انسان در ابعاد مختلف است .

   وی اظهار داشت: سه شاخصه سلامت عبارتست ازشادی، آرامش، عشق و محبت که عدم رعایت این سه شاخصه منجر به تنازعات بشری، جنگها، آشوب‌ها و نابسامانی های اخلاقی و انحرافات دینی و فکری است.

   شجاعی گفت: ولایت، مهمترین موضوع حیات انسان است، انسان طی سه مرحله حیات خود در اولین مرحله قبل از دنیا یک اصل واحد و نفس واحد دارد که عالی ترین و نزدیکترین صفات به خالق است.

   این استاد حوزه و دانشگاه ضمن اشاره به عوالم جنینی و تولد انسان اظهار داشت: در ادیان مختلف موضوع بازگشت و معاد برای انسان مطرح شده است و هیچ انسانی کامل شناخته نشده و تنها علم الهی موفق به شناخت انسان است و انسانی که نامحدود آفریده شده باید در قالب دین برای سعادت ابدی آماده شود و دین مجموعه قواعدی برای زندگی دنیوی و اخروی است که همانند قانون اساسی نیازمند مجری است و مجری همان ولایت است که در کانال امام معصوم برای امت طراحی شده است.

   شجاعی بیان کرد: اگر امام به عنوان متخصص معصوم در بین ما نباشد، ساختارهای انسان از قبل خلقت تا بی نهایت به آرامش اخروی نمی رسد و در جریان غدیر و ولایت شاهد تکمیل دین و سعادت دنیوی و اخروی انسان ها هستیم.

   وی افزود: عید غدیر و معرفی ولایت، جلوه کمال انسانیت به جامعه جهانی است و بنابر اهمیت آن امیداست، مطالعه اساسی درخصوص مفاهیم ولایت و چرایی بزرگی عید غدیر داشته باشیم که چرا پیامبر طی سه روز از حدود ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار نفر بیعت گرفتند و خدا فرمودند، با انتصاب ولایت، رسالت پیامبر (ص) کامل خواهد شد.

  گفتنی است؛ ارتباط بین غدیر و ولایت، مهدویت و غدیر و ...از دیگر مباحثی بود که در نشست هم انديشی استادان و نخبگان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

تهیه و تنظیم خبر: گلرخ


١٦:١٢ - سه شنبه ٥ مرداد ١٤٠٠    /    عدد : ١٩٨٦٦    /    تعداد نمایش : ١٥٥٧


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج